Marketing

Poštovani,

Web portal Svet kućnih ljubimaca postoji da bi sve vlasnike kućnih ljubimaca, ali i one koje tek planiraju to da postanu, okupio pod istim krovom. Cilj nam je da na jednom mestu naši čitaoci i fanovi pronađu sve potrebne informacije i korisne tekstove o njihovom kućnom ljubimcu, da se zabave i razonode. Kroz različite kategorije pokrili smo različita interesovanja – edukativni tekstovi, servisne informacije, novosti i događaji, zanimljivosti i zabava – a u cilju da svima omogućimo da lako nađu svoje mesto.

Mladi tim entuzijasta i ljubitelja životinja pokrenuo je ovaj portal da obogati, predstavi, pojasni i približi veliki svet kućnih ljubimaca svima koji dele ljubav prema životinjama. Naši iskreni motivi su prepoznati od strane čitaoca, jer svakodnevno beležimo konstantan rast stalnih i novih posetilaca, broja fanova i pratilaca na društvenim mrežama Facebook i Twitter.

Predstavljamo Vam više različitih mogućnosti saradnje sa nama, slobodno se informišite i opredelite za onu opciju koja Vam najviše odgovara.

1. Marketing putem bannera je promocija putem grafičkog prikaza koji se prikazuje svim stranama portala Svet kućnih ljubimaca. Postoje različite dimenzije bannera (obeležene pozicije na slici dole), kao i različiti grafički formati bannera (JPG, GIF, PNG, SWF). Klikom na banner otvara se web stranica Vaše firme ili neka druga stranice koju posedujete.

2. Promocija putem prezentacije predstavlja kompletno i iscrpno predstavljanje vašeg poslovanja, tako da ne morate da pokrećete ili plaćate sopstveni sajt. Prezentacija obuhvata:

 • Logo i kontakt formu sa web adresom i firme;
 • Osnovne informacije o firmi, predstavljanje proizvoda, odnosno osnovnih i posebnih usluga firme;
 • Druge bitne informacija koje utiču na odluku o kupovini (cenovnik, galerija fotografija, youtube video, mapa firme, komentari i ocene klijenata).

3. PR vesti se objavljuju u kategoriji vesti na prvoj strani, uz isticanje informacije o Vama u slajderu na naslovnoj strani portala. Na ovaj način preko našeg portala možete objavljivati različita saopštenja za javnost (novosti, aktivnosti, novi proizvodi ili usluge i sl.) ili najavljivati događaje u organizaciji Vaše firme. Objavljivanjem PR vesti na našem portalu dodatno povećavate vidljivost Vaše firme velikim broju posetioca sajta – potencijalnih klijenata.

4. Struktuirani intervjui. Predstavljanje poslovanja kroz formu intervjua podrazumeva set od unapred pripremljenih pitanja koja se tiču Vaše firme i Vaših proizvoda ili usluga na koja odgovarate pismenim ili usmenim putem. Tako se dobija zanimljiva, pregledna i efektna prezentacija Vaše firme i naglašavanje bitnih informacija.

5. Pozadinski zid ili background fotografija sajta je najefektniji i najveći banner na portalu (pogledajte sliku dole). To znači da ste dominantno vidljivi na portalu uvek, na svakoj stranici koju posetilac otvori. Postavlja se kao slika sa leve i desne stranice sajta. Prilikom pregledanja stranica, pozadinski zid uvek prati sadržaj. Klikom na pozadinski zid otvara se web stranica Vaše firme ili neka druga stranice koju posedujete.

6. Objave na Facebook i Twitter stranici podrazumevaju postavljanje Vaših PR vesti na Facebook fan stranici portala i Twitter profilu portala Svet kućnih ljubimaca. Na ovaj način obezbeđujete da vesti i objave koje želite da plasirate u javnost budu vidljive svim članovima fan stranice (preko 3 hiljade fanova u ovom trenutku) i Twitter pratiocima, čime značajno proširujete ciljnu grupu, jer pokrivate i onaj deo publike koji je aktivan na društvenim mrežama.

Ostale usluge:

 • Onlajn istraživanje javnog mnjenja
 • Copywriting tekstovi – izrada teksta za prezentacije
 • Promotivno-edukativni tekstovi
 • Oglašavanje putem Google mreže oglašavanja
 • Promocija putem elektronske publikacije – newslettear (regularni ili promo)
 • Izrada foto ili animiranih bannera
 • Izrada Facebook stranice
 • Facebook reklamiranje Vaših proizvoda ili usluga

Za sve informacije oko reklamiranja na portalu, kontaktirajte nas na email adresu: marketing@svetkucnihljubimaca.com ili nas kontaktirajte na telefon: 063/71-64-399

Srdačan pozdrav,

Marketing tim web portala Svet kućnih ljubimaca