O Nama

Čoveče, ne ponosi se svojom “superiornošću” nad životinjama, jer one su bez greha, dok ti svojom veličinom uništavaš zemlju.

F. M. Dostojevski

 

Svet kućnih ljubimaca je web portal nastao u nameri da se na jednom mestu mogu pronaći sve neophodne, korisne i upotrebljive informacije o kućnim ljubimcima, razne zanimljivosti i zabavni sadržaji. Za sve ljubitelje životinja mi smo tu – da vas informišemo, obaveštavamo, podstaknemo na razmišljenje, dotaknemo srca, ali i zabavimo.

Kad bi životinje umele da govore, bilo bi lako, zar ne? Znali bi sve iz prve ruke. Ovako, mi govorimo umesto njih i borimo se za njih. I svi su nam jednako važni – psi, mačke, ribice, ptice, mali kućni ljubimci, egzotični kućni ljubimci. Za sve ima mesta i dovoljno ljubavi.

Nastojimo da naš portal bude ispunjen bogatim sadržajem o kućnim ljubimcima, kako bi vas na pravi način informisali, od srca nasmejali, kako bi vam uspešno pomogli i ispunili svaki dan nečim novim. Jednostavnije rečeno – kako bi taj neverovatan i zadivljujući svet kućnih ljubimaca približili svima i predstavili svakom. Imate ljubimca? Na pravom ste mestu! Želite da imate ljubimca? Opet ste na pravom mestu!

Budite ponosni vlasnik psa, mačke, papagaja ili bilo kog dragog stvorenja. Budite informisani i odgovorni vlasnik koji zna šta treba da radi. Ali, budite i nasmejani, jer u tome je poenta. Mi ćemo se potruditi da vam to sve omogućimo.

Dobrodošli u čarobni Svet kućnih ljubimaca! Ostanite koliko god želite.

Srdačan pozdrav.

Uredništvo portala Svet kućnih ljubimaca